fredag 23 januari 2009

Brushed

Jag klipper mig på en salong som bryr sig om miljön. De kör bara ekovänliga produkter (som är svinbra förövrigt), till och med kaffet och teet som de serverar är krav- och rättvisemärkt. Häromdagen, när jag tog mig ett välbehövligt klipp, passade jag på att skaffa en ny hårborste. Hej då nylon, hej ekologiska med 100 % svinborst! Det kan kännas lite ovant i början att använda en naturborste, men det är så mycket skonsammare för håret och det blir så mycket finare.

Brittiska Mason Pearson är känd för sina superborstar, de är bra men kostar runt 800 spänn. Min fina gick på blott 250, och är lika bra. Faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Jag längtar SÅ till min klipptid! över 3 månader sen jag klippte mig nu, inte undra på att topparna börjar strejka.. jeez.

  SvaraRadera
 2. Maria: HOHO! Vet du, jag körde värsta grymma inpackningen på salongen, med värme-grejs, fattar ingenting men håret är SÅ najs nu, inte alls lika slitet! :D
  pok

  SvaraRadera
 3. var klipper du dig någonstans? fellow göteborgstjej hära..

  SvaraRadera
 4. Anonym: I Göteborg klipper jag mig på Di Corner, i Stockholm oftast på Klippoteket. Det blir ungefär varannan gång på de två olika.
  Maria, som har kortare hår och alltid grymt snygga frisyrer klipper sig också i Göteborg (minns inte var) så du kan även fråga henne om tips, men jag diggar Di Corner stenhårt, de är grymt bra och trevliga. :)

  SvaraRadera